Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


"Moj posao" sajam

 19. svibnja 2022. 22:35 |   Novosti


Pozivamo sve učenike i polaznike strukovnih škola, koje izvode programe iz sektora zdravstva, te sve zainteresirane, na specijalizirani sajam „Moj posao“ !

Sajam će se održati  u utorak 24. svibnja 2022. godine od 11 do 15 sati u press centru dvorane Krešimira Ćosića Zadar. Svrha sajma je upoznavanje posjetitelja s potencijalnim poslodavcima i stvaranju prvih kontakata. Uz upoznavanje poslodavaca, učenici će se moći informirati o mogućnostima zapošljavanja i karijeri u zdravstvu.

Neki od poslodavaca koji će se predstaviti na Sajmu su: Opća bolnica Zadar, Psihijatrijska bolnica Ugljan, Dom za odrasle osobe Zemunik, Dom za starije i nemoćne osobe Ivan Pavao II, Poliklinika Akropolis, Klinika za fizikalnu terapiju Fizio vita d.o.o., Slana soba – Lapidarij, Medicinski fakultet u Splitu, Hrvatski zavod za zapošljavanje, te mnogi drugi. .

Sajam je jedna od aktivnosti u sklopu provedbe projekta „MEDICINSKA+: Unaprjeđenje rada Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar – regionalnog centra kompetentnosti u sektoru zdravstva“.


 Plakat za sajam.pdf