Medicinska Škola Ante Kuzmanića Zadar


Erasmus + Program zdravstvene njege 2 - Konačne rang liste

 3. srpnja 2023. 10:08 |   Novosti


Dragi sudionici Javnog poziva na sudjelovanje u aktivnostima i mobilnosti Erasmus + Program zdravstvene njege 2 želim vam se svima zahvaliti na odazivu i čestitati učenicima koji su uspjeli zadovoljiti kriterije za odlazak na navedenu mobilnost!

Do petka, 30. lipnja 2023., bili ste u mogućnosti postavljati pitanja i priložiti žalbu na rezultate vidljive u privremenoj rang listi sudionika. Neki od vas su iskoristili navedenu mogućnost te se poredak u konačnoj rang listi izmijenio.

Poredak učenika koji idu na navedenu mobilnost je konačan. Na listi je navedeno još troje učenika (13.-15. mjesta) za koje postoji mogućnost sudjelovanja ukoliko netko od prvih 12 učenika odustane iz opravdanih razloga.

KONAČNA RANG LISTA BRAGA

KONAČNA RANG LISTA ŠKOFJA LOKA

Za sve nejasnoće i pitanja mi se možete obratiti kao i do sada, putem mail adrese petrakaraga@gmail.com .

OBAVIJEST ZA UČENIKE MOBILNOSTI ZA ŠKOFJA LOKU - SLOVENIJA:

Sastanak učenika i nastavnika u pratnji će biti u utorak, 04.07.2023., u 14:30h – učionica Zdravstvene njege.

U prilogu navedene objave se nalazi Suglasnost roditelja za vaše sudjelovanje u odabranoj mobilnosti. Molim vas da je potpisanu dostavite na sastanak. Hvala!

OBAVIJEST ZA UČENIKE MOBILNOSTI ZA BRAGA – PORTUGAL:

Sastanak učenika i nastavnika u pratnji će biti u utorak, 04.07.2023.,u 14:30h  - učionica Računalstva.

U prilogu navedene objave se nalazi Suglasnost roditelja za vaše sudjelovanje u odabranoj mobilnosti. Molim vas da je potpisanu dostavite na sastanak. Hvala!


 SUGLASNOST RODITELJA.doc